søndag 16. september 2012

Søndagsmorgen

Tror snart forkjølelsen holder på å slippe taket og at energien vender tilbake - treningsfri i mange dager nå - verken sykkel eller kettlebells har fått svingt seg siden tirsdag !

Men innemellom "underpleddetliv" har jeg strikket - og rekt opp........siden jeg er litt treg er jeg fortsatt på min første Skappelgenser - og der ble armene feil - men er nå strikket på nytt og forhåpentligvis KLAR for montering !

Men det siste jeg strikket ferdig i går før jeg la meg - var denne


En liten body fra boka "Strikk til nøstebarn" - så søt !  Str 4 mnd (eller mer 1-2 mnd tror jeg) i lyngfarget 2-tråds merinogarn.
Jeg må innrømme at jeg har aldri strikket i dette før - og syns det kjennes litt hardt ut - men skal skylle den opp nå - så regner jeg med den blir perfekt.  Bare få sydd i noen knapper og festet trådene - og er ikke det kjedelig - trådfesting ?  Jeg er absolutt "a starter" ikke en "avslutter"Bodyen var kjempe enkel å strikke - jeg kan være litt sløv med å  lese alle detaljer - med en gang - og da hender det jeg går på en ytterst liten smell - men denne gikk i allefall helt perfekt !Igjen et utebildet fra terassen - som nå er tom for møbler - de tok jeg inn i går - neste ubrukt i år faktisk ! men plantene lever da ennå. 

Også må jeg bare skaffe meg en modell ser jeg - litt mer levende bilder hadde gjort seg.

Nå er et par puls/ halve fingervanter på pinnene til en bekjent - koselig puslearbeid - så er det seriestart i 1. divisjon herrer håndball - så 1600 er vi på plass for å heie frem guttene til første seier i sesongen 2012/ 2013 - HEIA KOLSTAD !

Love Miramora 

3 kommentarer:

 1. Hei! :) Så fin body du har strikket! Jeg holder på med samme mønster nå, men syns forøvrig det er ganske dårlig forklart. Hadde du noen problemer underveis? Synes liksom ikke at alle maskeantall stemmer i mønsteret, jeg prøver å modifisere litt - og håper at resultatet skal bli ok likevel!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det gikk forsåvidt greit - men jeg er litt "rund" når det gjelder mønster..... Jeg måtte lese mange ganger på overgangen når det skulle felles til hals. Men resultatet ble kjempebra - og jeg skal strikke flere. Gleder meg til å si din ! Ha en flott kveld - klem

   Slett
 2. Ja, jeg er selv litt rund i kantene med dette mønsteret - og jeg har bare så vidt begynt! Hehe:) Noen småfeil blir det ser jeg, men oppdaga det litt for sent og er for lat til å rekke opp. Mønsteret er litt uklart i forhold til økingene syns jeg. Strikk 2r 2vr går liksom ikke alltid opp når man øker 1 m pr pinne. Men men! Så langt ser den helt ok ut, er spent på halsfelling og knappehull - for det blir første gang jeg prøver meg på noe sånt! :) God kveld til deg også!

  SvarSlett