mandag 10. desember 2012

Lenge siden........

Etter en høst fyllt av jobb jobb og litt mer jobb - så har skrivingen vært helt fraværende - men ikke strikkingen. Har bare ikke vært spesielt delende !
Men nå kan jeg jo vise en av de mange spennende prosjektene jeg holder på med - denne har jeg drømt om lenge !

Jeg strikker en bestefarstrøye fra "strikk til nøstebarn"med mønster fra Japanese inspired knits av Mrianne Isager - mønsteret heter "the sun"

Et aldeles nydelig mønster, jeg strikker i 2 tråds angora merino og silkeull fra Nøstebarn - nydelige garn ! Bare jeg nå somler meg til å kjøpe en garntvinne - da jeg er en smule lei av å nøste opp mange hundre meter......
Det vises vel ikke så godt hvordan dette blir - men oppdatering skal følge !

Ellers må jeg skryte av St. Olavs oppfølging ! Siden jeg har hatt kreft blir jeg ekstremt godt oppfulgt - forrige uke skulle de på hudavdelingen fjerne en ny flekk som ikke virket helt bra. Ren rutine og fort gjort - i dag ringte legen min - jeg fikk selvsagt hjertet i halsen da jeg stort sett bare har blitt oppringt ved kjedelige beskjeder. Men nei - lege Kristine ringte for å fortelle at denne gangen var det ufarlig ! WOW - for ei dame ! U made my day ! Så jeg er blant de virkelig heldige som blir fulgt opp godt og føler meg trygg !

EnJOY - everyone !

- Posted using BlogPress from my iPad

1 kommentar:

  1. Takk for hyggelig hilsen på bloggen min...-og takk for at du "framsnakker" arbeidsplassen min :-)
    Jeg stikker nok innom igjen!

    SvarSlett